Miniburgers met aardappelsalade

570 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Halveer de ongeschilde aardappelen en kook ze in water met zout in ca. 20 min. gaar. Laat iets afkoelen.

  2. Kook ondertussen de sperziebonen in water met zout in ca. 8 min. beetgaar. Voeg de laatste 2 min. de bevroren tuinerwten toe. Giet af en spoel onder stromend water totdat ze koud zijn.

  3. Verdun de mayonaise met 2 el water en schep er de sperziebonen, tuinerwten en bosui door. Voeg de aardappelen toe en breng op smaak met peper en zout.

  4. Druk de gehaktballetjes met vochtige handen plat tot miniburgers. Rooster de burgers op de hete barbecue in ca. 4 min. gaar. Keer halverwege. Serveer de burgers met de aardappelsalade.

  • algemeenServeer de aardappelsalade op knapperige blaadjes kropsla voor extra bite.

Miniburgers met aardappelsalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig