Lamsspies met munt en taboulé

585 kcal

40 min. bereiden

3.2/5

(40)

Ingrediënten

Aantal personen

2011 nr. 07 - Lekkerste recepten 2011 top 100

Aan de slag

  1. Meng de yoghurt met 1/3 van de knoflook, 2 el munt, 1 mespunt komijn, peper en zout.

  2. Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 4 el olie en 1/3 van de knoflook toe. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg rasp, sap, kruiden, peper en zout toe aan de couscous (taboulé).

  3. Rijg het vlees aan stokjes. Meng de rest van de komijn en knoflook met 2 el olie. Bestrijk het vlees ermee. Bak de spiesen ca. 5 min in de grillpan. Serveer met de yoghurt en taboulé.

Wat vond je van dit recept?

Lamsspies met munt en taboulé

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig