Pipe rigate all'amatriciana

345 kcal

12 min. bereiden

3.5/5

(76)

Ingrediënten

Aantal personen

2011 nr. 08 - Puur Italië

Aan de slag

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 3 min. Snijd de pancetta in stukjes, voeg toe en bak 2 min. Doe het sap van het blik tomaten erbij en laat 5 min. zacht koken.

  2. Voeg de tomaten toe. Meng de saus door de pasta. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de kaas.

  • algemeenVoor een complete maaltijd kunt u deze pasta serveren met de spinazie, knoflook en rozijnen en de varkensschnitzel met rauwe ham (zie recepten elders op ah.nl/recepten).
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Wat vond je van dit recept?

Pipe rigate all'amatriciana

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig