Ingrediënten
4 personen
2 pakken
gnocchi di patate
1 struik
bleekselderij
2 el
olijfolie
1 bakje
champignons
2 tenen
knoflook
1 bakje
ricotta
Aan de slag
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bleekselderij in reepjes.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons 4 min. Schep de bleekselderij erdoor en bak 3-4 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de gnocchi over 4 borden en schep de ricotta erop. Verdeel de groenten erover.
Gnocchi, ricotta en selderij

hoofdgerecht
null personen
565 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bleekselderij in reepjes.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons 4 min. Schep de bleekselderij erdoor en bak 3-4 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de gnocchi over 4 borden en schep de ricotta erop. Verdeel de groenten erover.
algemeen:Vervang voor een pittig gerecht de ricotta door 150 g Gorgonzola piccante.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 pakken gnocchi di patate
1 struik bleekselderij
2 el olijfolie
1 bakje champignons
2 tenen knoflook
1 bakje ricotta