Gesmoorde andijvie met ham
185 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
25 g
1 el
1 teen
½ pak
½ pak
1 zak
1 pakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2011 nr. 08 - Puur Italië
Verhit de boter met de olie en fruit de knoflook 1 min. Voeg de tuinerwten en tuinboontjes toe en roerbak ca. 3 min. Doe de andijvie erbij en smoor ca. 4 min.
Snijd ondertussen de ham in dunne reepjes. Voeg toe aan het andijviemengsel en bak 2 min. mee. Breng op smaak met peper en zout. Lekker bij de penne met aubergine en de kiprolletjes met tomaat (zie recepten elders op ah.nl/recepten).
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Gesmoorde andijvie met ham

bijgerecht
4 personen
185 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de boter met de olie en fruit de knoflook 1 min. Voeg de tuinerwten en tuinboontjes toe en roerbak ca. 3 min. Doe de andijvie erbij en smoor ca. 4 min.
Snijd ondertussen de ham in dunne reepjes. Voeg toe aan het andijviemengsel en bak 2 min. mee. Breng op smaak met peper en zout. Lekker bij de penne met aubergine en de kiprolletjes met tomaat (zie recepten elders op ah.nl/recepten).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
25 g boter
1 el olijfolie
1 teen knoflook
½ pak tuinerwten
½ pak tuinbonen
1 zak andijvie
1 pakje Parmaham




