bewaar
Pitabroodjes met lamsvlees en tomatenrelish
Pitabroodjes met lamsvlees en tomatenrelish
bewaar

Pitabroodjes met lamsvlees en tomatenrelish

25 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

5 eetlepels

(olijf)olie

1 teentje

knoflook

1 bakje

cherrytomaten

zout

enkele druppeltjes

tabasco

350 g

magere lamsboutlapjes

peper

4

pitabroodjes

1 zak

rocket slamelange

Aan de slag

1

Ui pellen en in dunne ringen snijden. In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en uiringen in ca. 6 minuten zachtjes goudgeel fruiten. Knoflook pellen en uitpersen. Tomaatjes wassen en in vieren snijden. Knoflook en kerstomaatjes aan ui toevoegen en ca. 3 minuten meefruiten. Op smaak brengen met zout en tabasco. Relish laten afkoelen

2

Lamsvlees in blokjes snijden en bestrooien met zout en peper. In koekenpan rest van olie verhitten en lamsvlees rondom in ca. 5 minuten rosé bakken. Intussen pitabroodjes roosteren in broodrooster en opensnijden.Pitabroodjes vullen met slamelange, helft van tomatenrelish, lamsvlees en rest van relish.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pitabroodjes met lamsvlees en tomatenrelish

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig