bewaar
Franse zuurkoolschotel
Franse zuurkoolschotel
bewaar

Franse zuurkoolschotel

15 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

lamsboutlapjes à la minute

4 eetlepels

olijfolie

1 zak

krielaardappels

2 teentjes

knoflook

zout

peper

1 pak

gekookte wijnzuurkool

100 g

magere spekreepjes

Aan de slag

Lamsboutlapjes in reepjes snijden. In wok of braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Aardappels in ca. 8 minuten bruin bakken, af en toe omscheppen. Knoflook pellen en in plakjes snijden. 1 eetlepel olie toevoegen. Reepjes vlees en knoflook ca. 3 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen in pan 1 eetlepel olie verhitten. Spekreepjes ca. 2 minuten bakken. Zuurkool erdoor roeren en ca. 4 minuten meewarmen. Zuurkool eventueel afgieten en op smaak brengen met peper. Zuurkool over vier borden verdelen. Aardappelschotel eromheen scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Franse zuurkoolschotel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig