Macaroni met boemboe ham en kaas
Macaroni met boemboe ham en kaas

Macaroni met boemboe ham en kaas

15 min. bereiden
37waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bakje

boemboe Sajoer Tjampoer

zout

350 g

macaroni

1 dikke plak

jong belegen kaas

2 eetlepels

roerbakolie

2 zakjes

Chinese roerbakmix

2 pakjes

hamreepjes

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Boemboegroenten ca. 10 minuten weken in 2 dl kokend water. In grote pan ruim water aan de kook brengen. Zout en macaroni toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Korstjes van kaas snijden en kaas in kleine blokjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten. Roerbakmix ca. 3 minuten roerbakken. Boemboe ca. 2 minuten meebakken. Macaroni afgieten en erdoor scheppen. Kaas en ham erdoor scheppen. Macaroni al omscheppend op laag vuur verwarmen tot kaas begint te smelten. Op smaak brengen met zout. Aan tafel ketjap (manis) erbij geven.