Tomatensap met basilicum
65 kcal
5 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 kg
1 bakje
Dit heb je nodig
sapcentrifuge
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2011 nr. 10 - Zo uit de oven
Halveer de tomaten zodat ze door de opening van de sapcentrifuge passen. Doe eerst het basilicum in de sapcentrifuge en vervolgens de tomaten. Vang het sap op en breng op smaak met zout en tabasco. Serveer direct.
Tomatensap met basilicum

4 personen
65 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de tomaten zodat ze door de opening van de sapcentrifuge passen. Doe eerst het basilicum in de sapcentrifuge en vervolgens de tomaten. Vang het sap op en breng op smaak met zout en tabasco. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 kg tomaten
1 bakje basilicum
0 tobasco
Dit heb je nodig
sapcentrifuge




