Courgettepizza

650 kcal

20 min. bereiden, 20 min. wachten

3.4/5

(38)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • bakpapier, grillpan


2011 nr. 10 - Zo uit de oven

2011 week 41-44 - 2011 week 41-44

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de tomatensaus erover en leg de courgette en mozzarella erop. Bestrooi met de oregano en bak de pizza 20 min. in de oven.

  2. Snijd ondertussen de kipfilet in lange repen en bestrijk met 2 el olie. Verhit de grillpan en gril de kip in 6 min. gaar. Keer regelmatig.

  3. Sprenkel de rest van de olie over de rauwkost. Snijd de pizza in 4 stukken en druppel er Tabasco naar smaak over. Serveer met de kip en de rauwkost. Lekker met partjes limoen en eventueel nog wat extra tabasco bij de kip.

  • Hoe moet je snijden?

    Instructievideo - 02:03 min.

Wat vond je van dit recept?

Courgettepizza

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig