Gestapelde waldorfsalade
Gestapelde waldorfsalade
bewaar
bewaar

Gestapelde waldorfsalade

30 min. bereiden
110waarderingen

Aan de slag

1

Snijd de knolselderij in plakken van 2 mm. Breng de bouillon aan de kook. Laat de knolselderij 4 min. in de bouillon koken (blancheren). Giet af en spoel af met koud water.

2

Verwijder het klokhuis van de appels met de appelboor. Snijd de appels in plakken van 2 mm. Besprenkel direct met het citroensap om verkleuring te voorkomen. Meng de zure room en mayonaise tot een dressing. Verdun met 2 el water en breng op smaak met peper en zout.

3

Maak op 6 borden een stapeltje van de knolselderij, appel en kipfilet. Verdeel de dressing erover en bestrooi met de noten en rozijnen.

algemeenU kunt de knolselderij, appel en dressing 2 uur van tevoren bereiden.

Blancheren

Instructievideo - 01:00 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gestapelde waldorfsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig