Leg de kaassoorten op een plank. Serveer er de appelstroop en roggebrood bij.
Laat kaas ca. 1 uur voor serveren op kamertemperatuur komen. Zo komen de smaken het best tot hun recht.
- algemeenDit serveert u erbij. Kaas combineert goed met zoete smaken. Zo kunnen gedroogde vijgen, druiven, kletzenbrood (donker Oostenrijks vruchtenbrood) een mooie tegenhanger zijn voor de vaak uitgesproken smaken van de kazen.
Hollandse kaasplank

nagerecht
6 personen
355 kcal
5 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Leg de kaassoorten op een plank. Serveer er de appelstroop en roggebrood bij.
Laat kaas ca. 1 uur voor serveren op kamertemperatuur komen. Zo komen de smaken het best tot hun recht.
algemeen:Dit serveert u erbij. Kaas combineert goed met zoete smaken. Zo kunnen gedroogde vijgen, druiven, kletzenbrood (donker Oostenrijks vruchtenbrood) een mooie tegenhanger zijn voor de vaak uitgesproken smaken van de kazen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
1 stukje Twijfelaar
1 stukje Hollandse
0 belegen kaas
2 el rinse appelstroop
0 roggebrood