Roggebrood met Hollandse nieuwe
Hup Holland hup! Wedden dat deze tapas van eigen bodem het eerst op is?

hollands
borrelhapje
Hup Holland hup! Wedden dat deze tapas van eigen bodem het eerst op is?
18 stuks
3
5
Advertentie
Ingrediënten
- 1 bosui
- 2 Hollandse Nieuwe (haringen)
- 2 el kappertjes
- 250 g aardappelsalade
- 250 g Fries roggebrood
- 1 bakje tuinkers
Advertentie
Bereiden
- Snijd de bosui in flinterdunne ringen. Snijd de haringen in kleine blokjes.
- Meng de bosui en haring samen met de kappertjes door de aardappelsalade.
- Snijd de sneetjes roggebrood doormidden. Verdeel de haringsalade over de roggebroodjes. Garneer met de tuinkers.
Advertentie
Voedingswaarden (per stuk)
- energie 70 kcal
- eiwit 2 g
- koolhydraten 8 g
-
vet 3 g
waarvan verzadigd 0 g - natrium 235 mg
- vezels 2 g
Ook te zien in
Roggebrood met Hollandse nieuwe
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Roggebrood met Hollandse nieuwe
- 1 bosui
- 2 Hollandse Nieuwe (haringen)
Snijd de bosui in flinterdunne ringen. Snijd de haringen in kleine blokjes.
- 2 el kappertjes
- 250 g aardappelsalade
Meng de bosui en haring samen met de kappertjes door de aardappelsalade.
- 250 g Fries roggebrood
- 1 bakje tuinkers
Snijd de sneetjes roggebrood doormidden. Verdeel de haringsalade over de roggebroodjes. Garneer met de tuinkers.