Roggebrood met Hollandse nieuwe
Roggebrood met Hollandse nieuwe
bewaar
bewaar

Roggebrood met Hollandse nieuwe

Hup Holland hup! Wedden dat deze tapas van eigen bodem het eerst op is?

10 min. bereiden
6waarderingen

    Aan de slag

    1

    Snijd de bosui in flinterdunne ringen. Snijd de haringen in kleine blokjes.

    2

    Meng de bosui en haring samen met de kappertjes door de aardappelsalade.

    3

    Snijd de sneetjes roggebrood doormidden. Verdeel de haringsalade over de roggebroodjes. Garneer met de tuinkers.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Roggebrood met Hollandse nieuwe

    Hup Holland hup! Wedden dat deze tapas van eigen bodem het eerst op is?

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig