bewaar
Tilapiafilet met amandelkorst en mangosalsa
Tilapiafilet met amandelkorst en mangosalsa
bewaar

Tilapiafilet met amandelkorst en mangosalsa

45 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

mango

3

bosuitjes

½

rode peper

4 eetlepels

citroensap

400 g

tilapiafilet

zout

(versgemalen) peper

1½ zakje

amandelschaafsel

1

ei

1 eetlepel

Japanse sojasaus

3 eetlepels

olie

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

Aan de slag

1

Mango schillen en in blokjes snijden. Bosuitjes in smalle ringetjes snijden. Peper wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Mango-blokjes, bosuitjes, peperreepjes en 2 eetlepels citroensap door elkaar scheppen. Tot gebruik in de koelkast zetten.

2

Tilapiafilets bestrooien met zout en peper. Rest van citroensap erover schenken en ca. 15 minuten laten intrekken. Amandelschaafsel met deegroller fijnmaken. Vis droogdeppen met keukenpapier. In kom ei, 2 eetlepels water en sojasaus door elkaar roeren. Vis door eimengsel halen, dan door amandelenschaafsel wentelen, zodat alle kanten bedekt zijn met amandelschaafsel. In anti-aanbakpan olie verhitten. Tilapiafilets op matig vuur ca. 5 minuten bakken. Halverwege keren. Vis over vier borden verdelen en mangosalsa ernaast leggen. Serveren met rijst en groene salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tilapiafilet met amandelkorst en mangosalsa

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig