Gegratineerde tilapiafilet
Gegratineerde tilapiafilet

Gegratineerde tilapiafilet

25 min. bereiden
60waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2

tilapiafilets

zout en (versgemalen) peper

1 el

citroensap

2 el

koksroom

1 bakje

zuivelspread

3 el

Parmezaanse kaas

Dit heb je nodig

  • ondiepe ovenschaal, inhoud ca. 1 1/2 liter

  • keukenpapier

Aan de slag

Tilapiafilets bestrooien met zout en peper. Citroensap erover schenken en ca. 15 minuten laten intrekken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. In kom koksroom met zuivelspread vermengen. Tilapiafilets met keukenpapier droogdeppen en in ovenschaal leggen. Roommengsel over vis verdelen. Bestrooien met Parmezaanse kaas en ca. 10 cm onder hete grill in 8 à 10 minuten gaar en goudbruin laten worden. Lekker met wortel(salade) en gekookte krieltjes met peterselie.