Chili-aardappeltjes
Chili-aardappeltjes

Chili-aardappeltjes

15 min. bereiden
30 min. wachten
20waarderingen

Ingrediënten

6 personen

1 zakje

krielaardappeltjes in de schil

1 teen

knoflook

1 eetlepel

chilipoeder

6 eetlepels

olijfolie

grof zeezout

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

Aan de slag

1

In pan met weinig water aardappeltjes in ca. 4 minuten net aan gaar koken. Afgieten en laten afkoelen. Aardappeltjes halveren, grote in vieren snijden. Knoflook pellen en boven schaal uitpersen. Chilipoeder en 3 eetlepels olijfolie erdoor roeren. Aardappeltjes erdoor scheppen. Minstens een half uur laten staan.

2

(per persoon) In gourmetpannetje beetje olijfolie verhitten en 3 eetlepels aardappeltjes erdoor scheppen. Aardappeltjes al omscheppend bruin bakken. Zeezout erover strooien.