bewaar
Roerbakspinazie op z'n spaans
Roerbakspinazie op z'n spaans
bewaar

Roerbakspinazie op z'n spaans

20 min. bereiden
163waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

olijfolie

1 schaal

Catalaanse braadworst

1

rode ui

2 tenen

knoflook

1 tl

paprikapoeder

2 blikken

kikkererwten

1 potje

groene olijven

2 zakken

wilde spinazie

Aan de slag

1

Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de worst in 10-12 min. bruin en gaar.

2

Verhit ondertussen 2 el olie in een wok. Fruit de ui 1 min. met de knoflook en het paprikapoeder. Doe de kikkererwten en olijven erbij en bak 2 min. mee.

3

Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de geroerbakte spinazie en de worst over 4 borden.

algemeenVervang voor een extra hartige smaak de Catalaanse worst door 1 in blokjes gesneden chorizo (worst, 250 g). Bak deze met de ui en knoflook mee.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Roerbakspinazie op z'n spaans

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig