bewaar
Quiche bolognese
Quiche bolognese
bewaar

Quiche bolognese

Zet een Fransman en Italiaan in de keuken en dit komt ervan: quiche bolognese. Buon appetito/bon appétit!

20 min. bereiden
40 min. oventijd
796waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 plakjes

deeg voor hartige taart

2

uien

4

tomaten

2 el

traditionele olijfolie

70 g

mix voor spaghetti bolognese

350 ml

halfvolle melk

300 g

Greenfields rundergehakt

4

middelgrote eieren

100 g

geraspte oude kaas

Dit heb je nodig

  • quichevorm (Ø 26 cm)

Zet een Fransman en Italiaan in de keuken en dit komt ervan: quiche bolognese. Buon appetito/bon appétit!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het deeg voor de hartige taart ontdooien. Snipper de ui en snijd de tomaat in plakken.

2

Vet de quichevorm in en bekleed hem met het deeg. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg het gehakt toe en bak in 4 min. rul. Voeg de spaghetti mix en 250 ml melk toe. Verwarm al roerend 1-2 min.

3

Neem van het vuur. Klop de eieren los met de rest van de melk. Voeg de kaas en peper en zout toe. Roer door het gehakt. Schep in de vorm. Leg de tomaat langs de rand op de vulling. Bak de quiche in 35-40 min goudbruin en gaar.

Quiche bolognese

Zet een Fransman en Italiaan in de keuken en dit komt ervan: quiche bolognese. Buon appetito/bon appétit!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig