Tagliatelle met kip

515 kcal

20 min. bereiden

2.9/5

(111)

Ingrediënten

Aantal personen

2012 nr. 03 - Paasfeest

2012 week 12-14 - 2012 week 12-14

Aan de slag

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en halveer de bonen. Kook ze in 8 min. beetgaar en giet af. Snijd de kip in blokjes en de gegrilde paprika in reepjes.

  3. Verwarm de saus in een pan en voeg de bonen, kip en paprika toe. Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Schep de saus erover en bestrooi met de olijven. Lekker met Parmezaanse kaas.

  • algemeenVerdeel de rest van de olijven over een pizza voordat u die in de oven zet.

Wat vond je van dit recept?

Tagliatelle met kip

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig