Frittatarondjes met Hollandse garnalen

370 kcal

40 min. bereiden

3.3/5

(12)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • uitsteekvormpje van ca. 4 cm

  • koekenpan met anti-aanbaklaag met ovenvaste steel


2000 nr. 12 - Kerst à la carte

Aan de slag

  1. Bosuitjes schoonmaken en in schuine stukjes van ca. 3 cm snijden. In kom eieren met melk, royaal zout en peper luchtig kloppen. In koekenpan olie verhitten en bosui ca. 2 minuten bakken. Bosui gelijkmatig over pan verdelen en eiermengsel erbij schenken. Vuur laag draaien en ei in ca. 10 minuten zachtjes laten stollen. Intussen grill voorverwarmen op hoogste stand. Als ei bijna is gestold, pan vlak onder hete grill zetten. Omelet in ca. 3 minuten goudbruin laten kleuren. Omelet uit pan op plank laten glijden en met uitsteekrondje of glas ca. 16 mooie rondjes uit frittata steken.

  2. Garnalen over frittatarondjes verdelen en beetje vissaus erover scheppen. Hapjes garneren met sprietjes bieslook.

Wat vond je van dit recept?

Frittatarondjes met Hollandse garnalen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig