Gepofte aardappel met garnalen

420 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Aardappels schoonboenen en met vork inprikken. Op keukenpapier in magnetron op vol vermogen (700 Watt) in ca. 12 minuten bijna gaar laten worden. Aardappels in keukenhanddoek verpakken en ca. 10 minuten laten nagaren. Intussen paprika wassen, schoonmaken en snipperen. In koekenpan olie verhitten en paprika ca. 3 minuten fruiten. Broccoli in ca. 6 minuten beetgaar koken. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Garnalen mengen met paprika, bosui en cocktailsaus. Aardappels inkruisen en iets opendrukken, over vier borden verdelen en garnalenmengsel erin scheppen. Serveren met broccoli.

Gerelateerde recepten

Gepofte aardappel met garnalen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig