Snijd het vruchtvlees van de mangopit en snijd in stukjes. Meng de mango en munt met de crème fraîche en basterdsuiker. Pureer met een staafmixer.
- algemeenLekker als dip bij kip, bijv. bij Oosterse drumsticks, en garnalen, bijv. bij Limoen-knoflookgarnalen (zie recepten elders op ah.nl/allerhande), én bij groenten als radijs, paprika, komkommer, bospeen, bleekselderij en cherrytomaten.
Barbecuesauzen maken
Instructievideo - 01:52 min.
Gerelateerde recepten
Frisse mangodip

bijgerecht
4 personen
165 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het vruchtvlees van de mangopit en snijd in stukjes. Meng de mango en munt met de crème fraîche en basterdsuiker. Pureer met een staafmixer.
algemeen:Lekker als dip bij kip, bijv. bij Oosterse drumsticks, en garnalen, bijv. bij Limoen-knoflookgarnalen (zie recepten elders op ah.nl/allerhande), én bij groenten als radijs, paprika, komkommer, bospeen, bleekselderij en cherrytomaten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 mango
½ bakje munt
1 bekertje crème fraîche
1 tl basterdsuiker