Maal de koekjes fijn in de keukenmachine. Voeg de boter toe en bedek de bodem van de vorm ermee. Druk aan en zet tot gebruik in de koelkast.
Week de gelatine 5 min. in koud water. Breng ondertussen 2 el water met de grenadine aan de kook. Haal van het vuur en laat iets afkoelen. Knijp de gelatine uit en roer door de limonade.
Roer de Danio-fruitkwark met de mascarpone los in een kom. Voeg de limonade toe en roer door. Verdeel over de taartbodem. Zet minimaal 3 uur afgedekt in de koelkast.
Verwarm in een steelpan het fruit met de suiker 5 min. op laag vuur. Schep regelmatig om. Haal van het vuur en laat helemaal afkoelen. Verdeel vlak voor het serveren over de cheesecake.
Exotische mango-papayacheesecake
Gelatine verwerken
Instructievideo - 01:12 min.
Exotische mango-papayacheesecake

nagerecht
8 personen
435 kcal
25 min. bereiden
3 uur wachten
Aan de slag
Maal de koekjes fijn in de keukenmachine. Voeg de boter toe en bedek de bodem van de vorm ermee. Druk aan en zet tot gebruik in de koelkast.
Week de gelatine 5 min. in koud water. Breng ondertussen 2 el water met de grenadine aan de kook. Haal van het vuur en laat iets afkoelen. Knijp de gelatine uit en roer door de limonade.
Roer de Danio-fruitkwark met de mascarpone los in een kom. Voeg de limonade toe en roer door. Verdeel over de taartbodem. Zet minimaal 3 uur afgedekt in de koelkast.
Verwarm in een steelpan het fruit met de suiker 5 min. op laag vuur. Schep regelmatig om. Haal van het vuur en laat helemaal afkoelen. Verdeel vlak voor het serveren over de cheesecake.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
200 g digestive koekjes
75 g boter
4 blaadjes gelatine
2 el grenadine
1 beker mango & papaya
1 bakje mascarpone
2 doosjes bosbes framboos
3 el fijne kristalsuiker
Dit heb je nodig
keukenmachine, springvorm (Ø 24 cm), ingevet