Le Champain met 3 Franse delicatessen
Le Champain met 3 Franse delicatessen

Le Champain met 3 Franse delicatessen

35 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1

La Champain stokbrood

20 g

zachte roomboter

½ zakje

veldsla

1 pak

Delicatesses de France

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. In oven stokbrood in 7 à 9 minuten afbakken. Uit oven ca. 5 minuten laten afkoelen. Stokbrood in lengte halveren, helften dun besmeren met boter en beleggen met helft van veldsla. Van links naar rechts stokbrood beleggen met 3 plakjes Franse salami, 3 plakjes Jambon de Pays, 6 plakjes Bridu, 3 plakjes Franse salami en 3 plakjes Jambon de Pays. Rest van veldsla erover verdelen. Bovenste helft van stokbrood erop leggen en stokbrood in 2 stukken snijden.