Vissoep met kruidig stokbrood
Vissoep met kruidig stokbrood

Vissoep met kruidig stokbrood

15 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

2 personen

3

tomaten

1 blik

romige vissoep van het huis

1 bakje

bleekselderijrauwkost

1

La Champain stokbrood

25 g

kruidenboter

1 bakje

fruits de mer

¼ zakje

verse dille

Aan de slag

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In pan vissoep volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomaat en bleekselderijrauwkost toevoegen en ca. 5 minuten meewarmen. Stokbrood in grote schuine sneden snijden en besmeren met kruidenboter. Onder hete grill sneden stokbrood met boterzijde naar boven in ca. 3 minuten goudbruin roosteren. Zeevruchten over twee grote soepkommen verdelen. Soep in kommen scheppen. Dille erboven fijn knippen. Stokbrood apart erbij serveren.