bewaar
Vissoep met kruidig stokbrood
Vissoep met kruidig stokbrood
bewaar

Vissoep met kruidig stokbrood

15 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

2 personen

3

tomaten

1 blik

romige vissoep van het huis

1 bakje

bleekselderijrauwkost

1

La Champain stokbrood

25 g

kruidenboter

1 bakje

fruits de mer

½ zakje

verse dille

Aan de slag

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In pan vissoep volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomaat en bleekselderijrauwkost toevoegen en ca. 5 minuten meewarmen. Stokbrood in grote schuine sneden snijden en besmeren met kruidenboter. Onder hete grill sneden stokbrood met boterzijde naar boven in ca. 3 minuten goudbruin roosteren. Zeevruchten over twee grote soepkommen verdelen. Soep in kommen scheppen. Dille erboven fijn knippen. Stokbrood apart erbij serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vissoep met kruidig stokbrood

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig