Gambaspiesen met paprika en ananas

140 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 1 uur wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de garnalen 1 uur marineren in de teriyakisaus. Snijd de gegrilde paprika in stukken van 3 cm.

  2. Steek de barbecue aan. Rijg de garnalen, paprika en ananas om en om aan de satéprikkers.

  3. Gril de spiesen op de barbecue in 5 min. gaar. Lekker met komkommer-mangosalade (voor recept zie ah.nl/allerhande).

  • algemeenVervang de reuzengarnalen eens door in stukken gesneden kipsaucijzen.
  • algemeenDe woksaus smaakt ook lekker in roerbakgerechten.
  • Garnalen grillen op de barbecue

    Instructievideo - 00:45 min.

Gambaspiesen met paprika en ananas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig