Laat de garnalen 1 uur marineren in de teriyakisaus. Snijd de gegrilde paprika in stukken van 3 cm.
Steek de barbecue aan. Rijg de garnalen, paprika en ananas om en om aan de satéprikkers.
Gril de spiesen op de barbecue in 5 min. gaar. Lekker met komkommer-mangosalade (voor recept zie ah.nl/allerhande).
Gambaspiesen met paprika en ananas
- algemeenVervang de reuzengarnalen eens door in stukken gesneden kipsaucijzen.
- algemeenDe woksaus smaakt ook lekker in roerbakgerechten.
Garnalen grillen op de barbecue
Instructievideo - 00:45 min.
Gerelateerde recepten
Gambaspiesen met paprika en ananas

hoofdgerecht
4 personen
140 kcal
20 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Laat de garnalen 1 uur marineren in de teriyakisaus. Snijd de gegrilde paprika in stukken van 3 cm.
Steek de barbecue aan. Rijg de garnalen, paprika en ananas om en om aan de satéprikkers.
Gril de spiesen op de barbecue in 5 min. gaar. Lekker met komkommer-mangosalade (voor recept zie ah.nl/allerhande).
algemeen:Vervang de reuzengarnalen eens door in stukken gesneden kipsaucijzen.
algemeen:De woksaus smaakt ook lekker in roerbakgerechten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak reuzengarnalen
½ flesje woksaus teriyaki
1 potje gegrilde rode paprika
1 bakje verse ananasstukjes
Dit heb je nodig
12 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water