Vegaburger met geitenkaas

530 kcal

25 min. bereiden

3/5

(54)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 aubergine

    aubergine

  • 1 courgette

    courgette

  • 4 eetlepel olijfolie

    olijfolie

  • 2 eetlepel azijn

    azijn

  • 1 ambachtelijk meergranenstokbrood

    ambachtelijk meergranenstokbrood

  • 2 schaaltjes vegetarische hamburgers

    vegetarische hamburgers

  • 1 bakje cherry tomaten

    cherry tomaten

  • 125 gram zachte geitenkaas

    zachte geitenkaas

Dit heb je nodig

  • grillpan


Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Verhit de grillpan en gril de aubergine en courgette in porties 2 min. Keer halverwege. Leg in een platte schaal, besprenkel met de olie en azijn en bestrooi met peper en zout.

  2. Bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verhit de grillpan en gril de hamburgers 3 min. Snijd het brood in 4 stukken en halveer de stukken overlangs. Beleg de onderste helften met aubergine en courgette. Leg er een burger op en bedek met de tomaten en kaas. Dek af met de bovenste helften van het brood. Doe de rest van de aubergine, courgette, tomaten en kaas in een schaal en schep om. Serveer als salade bij de burgers.

  • Groenten grillen en roosteren

    Instructievideo - 00:50 min.

Wat vond je van dit recept?

Vegaburger met geitenkaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig