Warme croissants met brie en rivierkreeftjes
Warme croissants met brie en rivierkreeftjes

Warme croissants met brie en rivierkreeftjes

25 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

2

bosuitjes

12

cherrytomaatjes

6 takjes

koriander

150 g

roombrie

4

gekoelde afbakcroissants naturel

1 bakje

rivierkreeftjes

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Tomaatjes wassen en in vieren snijden. Koriander fijnhakken. In kommetje bosui, tomaat en koriander door elkaar scheppen. Roombrie in plakken snijden. Croissants overlangs halveren. Onderkanten op bakplaat leggen. Plakken brie erop leggen. Hierover tomatenmengsel en rivierkreeftjes verdelen. Bovenste helften van croissants erop leggen. Croissants in midden van oven in ca. 8 minuten goudbruin en gaar bakken. Op schaal leggen.