Crostini met Italiaans roerei
Crostini met Italiaans roerei
bewaar
bewaar

Crostini met Italiaans roerei

25 min. bereiden
26waarderingen

Aan de slag

1

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Stokbrood in sneetjes van ca. 1 1/2 cm dik snijden en sneetjes aan beide kanten bestrijken met beetje olijfolie. Sneetjes brood vlak onder hete grill in ca. 5 minuten goudbruin roosteren, halverwege keren. Broodjes laten afkoelen. Tomaten laten uitlekken en in kleine stukjes snijden. Basilicumblaadjes in dunne reepjes snijden.

2

Eieren boven kom breken en met vork loskloppen. Tomaatstukjes, basilicum en kaas erdoor roeren. In koekenpan rest van olie verhitten en eiermengsel erbij gieten. Met houten spatel door eiermengsel roeren tot ei is gestold. Roerei over geroosterde sneetjes stokbrood verdelen. Sneetjes op platte schaal leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Crostini met Italiaans roerei

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig