bewaar
Tagliatelle met zalmroomsaus
Tagliatelle met zalmroomsaus
bewaar

Tagliatelle met zalmroomsaus

Zo klaar en lekker bijzonder voor door de week!

15 min. bereiden
135waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

tagliatelle bicolore

600 g

koelvers broccoliroosje

150 g

verse roomkaas met kruiden

½

citroen

200 g

gerookte zalmsnippers

2 el

kraanwater

Zo klaar en lekker bijzonder voor door de week!

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook ondertussen de broccoli in ca. 5 min. beetgaar.

2

Laat in een pan de roomkaas op laag vuur smelten. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil boven de roomkaas. Pers de citroen uit. Roer de zalmsnippers, het citroensap (2 el per halve citroen) en water door de roomkaas en verwarm de saus nog ca. 1 min. door.

3

Giet de tagliatelle en de broccoli af en schep op een bord. Schep de zalmsaus over de tagliatelle.

Broccoli

Instructievideo - 03:55 min.