Peultjes met rundvleesreepjes en honing-limoendressing

230 kcal

25 min. bereiden

3.2/5

(63)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2001 nr. 05 - Groen van eigen bodem

Aan de slag

  1. Peultjes schoonmaken en wassen. Biefstuk in dunne reepjes snijden (ca. 4 cm lengte). Buitenste schil van sereh halen en stengel in heel dunne ringetjes snijden. Limoen uitpersen.

  2. In pan met kokend water peultjes ca. 2 minuten koken en afgieten. In kommetje 1 eetlepel limoensap, vissaus, honing en 1 eetlepel olie tot dressing kloppen. Korianderblaadjes van steeltjes halen en iets fijnhakken. In wok rest van olie verhitten. Biefstukreepjes op hoog vuur al omscheppend bruinbakken. Zout en 1 eetlepel sereh toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Peultjes toevoegen en al omscheppend mee verwarmen. Overdoen in schaal. Dressing erover sprenkelen en bestrooien met koriander. Serveren met jasmijnrijst of naan (plat brood).

Wat vond je van dit recept?

Peultjes met rundvleesreepjes en honing-limoendressing

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig