bewaar
Pasta met aardappel, kip en sperziebonen
Pasta met aardappel, kip en sperziebonen
bewaar

Pasta met aardappel, kip en sperziebonen

Spaghetti en aardappel, heus het kan! Helemaal met Grana Padano, pesto en verse basilicum.

25 min. bereiden
207waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

vastkokende aardappelen

500 g

verse sperziebonen

300 g

spaghetti

1

ui

3 el

traditionele olijfolie

300 g

kipfilet

90 g

pesto alla Genovese

50 g

Grana Padano kaasflakes

Spaghetti en aardappel, heus het kan! Helemaal met Grana Padano, pesto en verse basilicum.

Aan de slag

1

Schil de aardappelen en snijd in blokjes van 1 cm. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Halveer de sperziebonen en kook ze in 8 min. beetgaar. Voeg na 2 min. de aardappel toe. Giet beide af.

2

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 3 min. Snijd de kipfilet in reepjes. Voeg de kip en de pesto toe aan de ui en bak in 5 min. gaar. Voeg de aardappel en sperziebonen toe.

3

Giet de pasta af, vang een kopje kookvocht op. Voeg de pasta met kookvocht toe aan de kip, aardappel en groente. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over borden of kommen en bestrooi met de kaas.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Pasta met aardappel, kip en sperziebonen

Spaghetti en aardappel, heus het kan! Helemaal met Grana Padano, pesto en verse basilicum.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig