bewaar
Fusilli met cervelaat en champignons
Fusilli met cervelaat en champignons
bewaar

Fusilli met cervelaat en champignons

Zet vanavond vlug pasta op tafel. Kies je favoriete paddenstoel, want elke soort smaakt hier goed in.

15 min. bereiden
677waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

250 g

cervelaatworst

250 g

champignons

1

courgette

150 g

verse roomkaas met kruiden

Zet vanavond vlug pasta op tafel. Kies je favoriete paddenstoel, want elke soort smaakt hier goed in.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Halveer ondertussen de cervelaat in de lengte en snijd de helften in plakjes van 1/2 cm. Snijd de champignons en courgette in dunne plakjes.

3

Verhit een ruime hapjespan zonder boter of olie en bak de cervelaat 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de champignons en courgette toe aan de cervelaat en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om.

4

Giet de pasta af en schep met de roomkaas door de groenten en cervelaat. Warm nog 2 min. door en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Fusilli met cervelaat en champignons

Zet vanavond vlug pasta op tafel. Kies je favoriete paddenstoel, want elke soort smaakt hier goed in.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig