Sandwich met groene aspergetips en mosterdcrème
Sandwich met groene aspergetips en mosterdcrème

Sandwich met groene aspergetips en mosterdcrème

10 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bakje

groene aspergetips

zout

1 pakje

verse roomkaas (op kamertemperatuur)

1 eetlepel

melk

1 theelepel

Zaanse mosterd

(versgemalen) witte peper

4

dikke plakken Twents donker volkorenbrood

1 zakje

gemengde eikenbladsla

200 g

Yorkham

Aan de slag

Onderste puntjes van aspergetips snijden (worden niet gebruikt). In pan met ruim kokend water en zout aspergetips in ca. 3 minuten beetgaar koken. In zeef afspoelen met koud water en laten uitlekken.In kommetje verse roomkaas, melk en mosterd door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Brood dun besmeren met mosterdcrème en beleggen met sla. Plakjes ham losjes dubbelvouwen en erop leggen. Rest van mosterdcrème op ham scheppen. Aspergetips erop leggen.