Kokosnoedels met rode curry en surimi

Mie, kokosmelk en surimi sticks in een klap op smaak met rode curry pasta.

530 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de surimi sticks in stukjes. Snijd de ui in halve ringen.

  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 4 min. Voeg de boemboe en de roerbakmix toe en roerbak 3 min. Voeg de kokosmelk en de surimi toe en verwarm nog 2 min.

  3. Bereid ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en voeg samen met de taugé toe aan de groenten. Verwarm nog 1 min. en serveer.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Kokosnoedels met rode curry en surimi

Mie, kokosmelk en surimi sticks in een klap op smaak met rode curry pasta.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig