Snijd de surimi sticks in stukjes. Snijd de ui in halve ringen.
Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 4 min. Voeg de boemboe en de roerbakmix toe en roerbak 3 min. Voeg de kokosmelk en de surimi toe en verwarm nog 2 min.
Bereid ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en voeg samen met de taugé toe aan de groenten. Verwarm nog 1 min. en serveer.
Kokosnoedels met rode curry en surimi
Mie, kokosmelk en surimi sticks in een klap op smaak met rode curry pasta.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Gerelateerde recepten
Kokosnoedels met rode curry en surimi
Mie, kokosmelk en surimi sticks in een klap op smaak met rode curry pasta.

hoofdgerecht
4 personen
530 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de surimi sticks in stukjes. Snijd de ui in halve ringen.
Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 4 min. Voeg de boemboe en de roerbakmix toe en roerbak 3 min. Voeg de kokosmelk en de surimi toe en verwarm nog 2 min.
Bereid ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en voeg samen met de taugé toe aan de groenten. Verwarm nog 1 min. en serveer.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g surimisticks
2 uien
2 el zonnebloemolie
100 g boemboe rode curry
400 g Thaise roerbakmix
200 ml kokosmelk
250 g Chinese eiermie
125 g taugé