bewaar
Druivencoupe met kruimellaag
Druivencoupe met kruimellaag
bewaar

Druivencoupe met kruimellaag

10 min. bereiden
45waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ bak

pitloze druiven

2 sneetjes

oud bruinbrood

25 g

roomboter

4 eetlepels

bruine basterdsuiker

2 bakjes

Griekse yoghurt

Dit heb je nodig

  • glazen coupes

Aan de slag

1

Druiven wassen, laten uitlekken en van tros nemen. Korstjes van brood snijden en brood fijn verkruimelen. In pan boter smelten en broodkruim in 2 à 3 minuten krokant bakken, regelmatig om-scheppen. 1 Eetlepel basterdsuiker erdoor roeren en kort meewarmen. Van vuur af rest van basterdsuiker erdoor scheppen. Druiven over coupes verdelen. Yoghurt erop scheppen. Warm kruimelmengsel erover verdelen. Direct serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Druivencoupe met kruimellaag

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig