Ingrediënten
4 personen
½ bak
pitloze druiven
2 sneetjes
oud bruinbrood
25 g
roomboter
4 eetlepels
bruine basterdsuiker
2 bakjes
Griekse yoghurt
Dit heb je nodig
glazen coupes
Aan de slag
Druiven wassen, laten uitlekken en van tros nemen. Korstjes van brood snijden en brood fijn verkruimelen. In pan boter smelten en broodkruim in 2 à 3 minuten krokant bakken, regelmatig om-scheppen. 1 Eetlepel basterdsuiker erdoor roeren en kort meewarmen. Van vuur af rest van basterdsuiker erdoor scheppen. Druiven over coupes verdelen. Yoghurt erop scheppen. Warm kruimelmengsel erover verdelen. Direct serveren.
Druivencoupe met kruimellaag

nagerecht
4 personen
255 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Druiven wassen, laten uitlekken en van tros nemen. Korstjes van brood snijden en brood fijn verkruimelen. In pan boter smelten en broodkruim in 2 à 3 minuten krokant bakken, regelmatig om-scheppen. 1 Eetlepel basterdsuiker erdoor roeren en kort meewarmen. Van vuur af rest van basterdsuiker erdoor scheppen. Druiven over coupes verdelen. Yoghurt erop scheppen. Warm kruimelmengsel erover verdelen. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)½ bak pitloze druiven
2 sneetjes oud bruinbrood
25 g roomboter
4 eetlepels bruine basterdsuiker
2 bakjes Griekse yoghurt
Dit heb je nodig
glazen coupes