Verwarm de oven voor op 220 ºC. Halveer de aardappelen en snijd de winterpeen in de lengte in kwarten. Leg alles op een met bakpapier beklede bakplaat. Schep om met de olie en bestrooi met peper en zout. Leg er de vissticks bij.
Schuif de plaat in de oven en bak in 25-30 min. goudbruin en gaar. Schep de aardappel en winterpeen halverwege om en keer de vissticks. Meng ondertussen de halvanaise met de honing en mosterd.
Serveer de vissticks, aardappelen en winterpeen met de honing-mosterddip.
Vissticks met wortel van de plaat
- algemeenAardappelen en peen in de schil houden scheelt niet alleen tijd, de smaak is ook rijker.
Winterpeen
Instructievideo - 03:36 min.
Vissticks met wortel van de plaat

hoofdgerecht
4 personen
540 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 ºC. Halveer de aardappelen en snijd de winterpeen in de lengte in kwarten. Leg alles op een met bakpapier beklede bakplaat. Schep om met de olie en bestrooi met peper en zout. Leg er de vissticks bij.
Schuif de plaat in de oven en bak in 25-30 min. goudbruin en gaar. Schep de aardappel en winterpeen halverwege om en keer de vissticks. Meng ondertussen de halvanaise met de honing en mosterd.
Serveer de vissticks, aardappelen en winterpeen met de honing-mosterddip.
algemeen:Aardappelen en peen in de schil houden scheelt niet alleen tijd, de smaak is ook rijker.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak aardappelen
600 g winterpeen
2 el olijfolie
1 pakje vissticks
4 el halvanaise
1½ el honing
1 el mosterd
Dit heb je nodig
bakpapier



