Soepstengels met tapenade

italiaans
bijgerecht
10 personen
3
30
Advertentie
Ingrediënten
- 2 plakjes roomboterbladerdeeg ((pak 450 g, diepvries), ontdooid)
- 1 el tapenade van zwarte olijven (potje 140 g)
Keukenspullen
- bakplaat, bekleed met bakpapier
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bestrijk de bladerdeegplakjes aan 1 kant met tapenade. Snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze een bakplaat ca. 12 min. in de oven. Eet ze warm, lauw of koud.
Tip:
U kunt de soepstengels 4 uur van tevoren bereiden.

Bakken met bladerdeeg
instructievideo
- 02:21 min.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 45 kcal
- eiwit 1 g
- koolhydraten 3 g
- vet 3 g