Mango meringue mess
Mango meringue mess
bewaar
bewaar

Mango meringue mess

Aan tafel mag iedereen zelf zijn toetje samenstellen. Met pistachenootjes, slagroom, mangopuree, frambozen en cake. Toppunt van feest!

20 min. bereiden
153waarderingen

8 ingrediënten

Aan de slag

1

Laat de mangostukjes ontdooien. Rooster de pistachenoten in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Laat iets afkoelen, hak grof en doe in een schaaltje. Pers de limoen uit. Doe de mango met het limoensap in een blender en pureer tot een dikke saus. Doe in een schaaltje.

2

Klop de slagroom stijf met de basterdsuiker en doe in een schaaltje. Snijd de cake in blokjes van 2 x 2 cm. Doe de frambozen, meringues en cake ook in aparte schaaltjes en zet op tafel. Laat iedereen zelf zijn toetje samenstellen.

algemeen* Deze meringues zitten tijdelijk in het assortiment in december. Gebruik als alternatief gewone schuimpjes.

Slagroom kloppen

Instructievideo - 01:36 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mango meringue mess

Aan tafel mag iedereen zelf zijn toetje samenstellen. Met pistachenootjes, slagroom, mangopuree, frambozen en cake. Toppunt van feest!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig