Eton Mess van Yvette van Boven
Eton Mess van Yvette van Boven
bewaar
bewaar

Eton Mess van Yvette van Boven

Volgens Yvette het snelste en makkelijkste toetje ooit. En nog oh's en ah's scoren ook!

10 min. bereiden
99waarderingen

Aan de slag

1

Breek de meringues in grove stukken.

2

Klop de slagroom met de fijne suiker tot deze lobbig is (vrij dik, maar niet stijf). Schep de stukken meringue, het ontdooide fruit en de slagroom voorzichtig door elkaar. Het mag er lekker grof uitzien!

3

Maal voor de muntsuiker de blaadjes munt met de suiker in een keukenmachine (of in het bakje van de staafmixer) tot groen poeder. Strooi het op een schotel. Bevochtig de randen van wijde glazen of mooie schaaltjes met wat water en doop ze in de groene muntsuiker.

4

Schep de mousse voorzichtig in de glazen, maar zorg uiteraard dat de randen schoon blijven. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Eton Mess van Yvette van Boven

Volgens Yvette het snelste en makkelijkste toetje ooit. En nog oh's en ah's scoren ook!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig