Tagliatelle met romige garnalensaus
Tagliatelle met romige garnalensaus
bewaar
bewaar

Tagliatelle met romige garnalensaus

25 min. bereiden
42waarderingen

Aan de slag

1

Courgettes wassen, schoonmaken en met kaasschaaf in de lengte in plakjes schaven. Courgetteplakjes ca. 2 minuten koken, afspoelen onder koud water en laten uitlekken. Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. In steelpan roomkaas zachtjes verhitten tot vloeibaar. Garnalen door roomkaas roeren. Bieslook fijnknippen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Courgette met dressing vermengen. Saus door tagliatelle scheppen en bestrooien met bieslook. Serveren met courgettesalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met romige garnalensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig