Auberginestoofpot
Auberginestoofpot

Auberginestoofpot

25 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

ebly

2

uien

1 teentje

knoflook

2

aubergines

4 el

olijfolie

6

zongedroogde tomaten in olie

kaneelpoeder

1 beker

witte kaasblokjes

Aan de slag

Ebly koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Ui, knoflook en aubergine ca. 10 minuten bakken. Tomaten in reepjes snijden en door auberginemengsel roeren. Ca. 5 minuten meeverhitten. Auberginemengsel op smaak brengen met kaneel, zout en peper. Kaasblokjes verkruimelen. Ebly op vier diepe borden scheppen. Auberginemengsel erop scheppen en bestrooien met kaas. Lekker met groene salade met vinaigrette.