Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Vlees al omscheppend ca. 3 minuten roerbakken. Vlees uit pan scheppen. In achtergebleven vet, ui en sperziebonen ca. 3 minuten roerbakken. Vlees toevoegen. Geheel nog ca. 5 minuten roerbakken. Saus toevoegen en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst en atjar. Lekker met kroepoek.
Varkensvleesreepjes met babi pangangsaus en atjar
Gerelateerde recepten
Varkensvleesreepjes met babi pangangsaus en atjar

hoofdgerecht
4 personen
595 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Vlees al omscheppend ca. 3 minuten roerbakken. Vlees uit pan scheppen. In achtergebleven vet, ui en sperziebonen ca. 3 minuten roerbakken. Vlees toevoegen. Geheel nog ca. 5 minuten roerbakken. Saus toevoegen en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst en atjar. Lekker met kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g snelkook zilvervliesrijst
1 ui
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje varkensvleesreepjes
1 zak gebroken sperziebonen
1 pot roerbaksaus babi pangang
0 zout en peper
1 pot atjar tjampoer
Dit heb je nodig
wok