Varkensvleesreepjes met babi pangangsaus en atjar

595 kcal

25 min. bereiden

2.9/5

(89)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2001 week 46-47 - 2001 week 46-47

Aan de slag

  1. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Vlees al omscheppend ca. 3 minuten roerbakken. Vlees uit pan scheppen. In achtergebleven vet, ui en sperziebonen ca. 3 minuten roerbakken. Vlees toevoegen. Geheel nog ca. 5 minuten roerbakken. Saus toevoegen en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst en atjar. Lekker met kroepoek.

Wat vond je van dit recept?

Varkensvleesreepjes met babi pangangsaus en atjar

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig