bewaar
Penne met tuinboontjes en artisjok
Penne met tuinboontjes en artisjok
bewaar

Penne met tuinboontjes en artisjok

20 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

penne

1

kleine ui

1 teen

knoflook

1 el

traditionele olijfolie

200 g

fijne tuinbonen in blik

250 g

cherrytomaten

285 g

gemarineerde artisjokharten

50 g

formaggio da pasta

½ el

gedroogde tijm

Aan de slag

1

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en knoflook ca. 2 min. Laat de bonen uitlekken. Halveer de cherrytomaten. Laat de artisjokken uitlekken, vang de olie op en snijd de artisjokken in stukjes.

2

Schep de bonen, artisjokken en tomaten door de ui en verwarm even mee. Giet de penne af. Schep de tijm met 3 eetlepels opgevangen olie door het groentemengsel. Breng op smaak met peper en zout. Warm goed door. Serveer met de geraspte kaas.

combinatietipLekker met een tomatensalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne met tuinboontjes en artisjok

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig