bewaar
Romige visschotel
Romige visschotel
bewaar

Romige visschotel

Kabeljauw, spinazie, kaas en aardappelpuree: zachte smaken in één schotel.

25 min. bereiden
20 min. oventijd
325waarderingen

Ingrediënten

4 personen

450 g

diepvries gesneden bladspinazie in deelblokjes

2

uien

2 el

traditionele olijfolie

200 g

MonChou

50 g

geraspte belegen kaas

2 el

Franse mosterd

500 g

verse kabeljauwfilet

166 g

aardappelpureemix voor ovenschotel

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (ca. 2 liter)

Kabeljauw, spinazie, kaas en aardappelpuree: zachte smaken in één schotel.

Aan de slag

1

Ontdooi spinazie (in magnetron) volgens gebruiksaanwijzing. Verwarm ondertussen oven voor op 225 °C of gasovenstand 5.

2

Pel en snipper ui. Verhit olie in braadpan en fruit ui ca. 3 min. Voeg MonChou toe en verhit. Roer kaas en mosterd erdoor.

3

Spoel vis af en dep droog. Leg de vis in de ovenschaal en breng op smaak met zout en peper. Schenk de kaassaus erover en verdeel de spinazie erover.

4

Maak de puree klaar volgens de gebruiksaanwijzing. Schep de puree boven op spinazie. Bak in 20 min. in het midden van de oven tot vis gaar is en schotel lichtbruin.

combinatietipLekker met wortelsalade.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.