Kalfsschnitzels met gepofte aardappels

515 kcal

25 min. bereiden

3.3/5

(9)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 4 grote kruimige aardappels

    kruimige aardappels

  • 800 gram broccoli

    broccoli

  • 4 eetlepels boter of margarine

    boter of margarine

  • 4 kalfsschnitzels

    kalfsschnitzels

  • 0 zout en peper

    zout en peper

  • 1 bekertje crème fraîche

    crème fraîche

  • 1 zakje verse peterselie

    verse peterselie

  • 1 teentje knoflook

    knoflook

2001 week 46-47 - 2001 week 46-47

Aan de slag

  1. Aardappels schoonboenen en op verschillende plaatsen met vork inprikken. Broccoli schoonmaken, wassen en in roosjes verdelen. Aardappels in magnetronschaal in magnetron op vol vermogen (700 Watt) ca. 10 minuten verhitten. Broccoli in ca. 8 minuten beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten. Kalfsschnitzels bestrooien met zout en peper en in ca. 8 minuten gaar en goudbruin bakken. Halverwege keren. Intussen crème fraîche losroeren met zout en peper. Peterselie fijnknippen. Peterselie door crème fraîche roeren. Knoflook pellen, boven sausje uitpersen en doorroeren. Aardappels half opensnijden en opdienen met flinke lepel saus. Serveren met kalfsschnitzels en broccoli

Wat vond je van dit recept?

Kalfsschnitzels met gepofte aardappels

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig