Flensjes met ijs
535 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
½ pak
500 ml
1
50 g
2
4 bolletjes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 08-09 - 2002 week 08-09
In beslagkom pannenkoekmix doen. Al roerende helft van melk toevoegen. Ei door beslag kloppen. Al roerende rest van melk en snufje zout toevoegen, tot dun beslag ontstaat. Boter verhitten in koekenpan en van beslag 4 dunne flensjes bakken. Chocolade grof raspen. IJs op flensjes leggen, stroop erover schenken en chocola erover strooien. Flensjes 2 keer dubbelvouwen en direct serveren.
Flensjes met ijs

nagerecht
4 personen
535 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In beslagkom pannenkoekmix doen. Al roerende helft van melk toevoegen. Ei door beslag kloppen. Al roerende rest van melk en snufje zout toevoegen, tot dun beslag ontstaat. Boter verhitten in koekenpan en van beslag 4 dunne flensjes bakken. Chocolade grof raspen. IJs op flensjes leggen, stroop erover schenken en chocola erover strooien. Flensjes 2 keer dubbelvouwen en direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ pak meergranen pannenkoekmix
500 ml melk
1 ei (M)
50 g boter of margarine
2 chocoladerepen puur
4 bolletjes roomijs vanille
0 stroopstift hopjesstroop




