Pannenkoek met bosvruchten
445 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 pak
400 ml
1
30 g
150 g
150 g
150 g
½ bekertje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 26-27 - 2001 week 26-27
Pannenkoekbeslag maken met melk en ei volgens gebruiksaanwijzing. Boter verhitten in koekenpan (doorsnede ca. 24 cm) en 4 dunne pannenkoeken bakken van beslag. Ondertussen frambozen, bramen en bessen wassen en schoonmaken. Slagroom voorzichtig door fruit scheppen. Pannenkoeken op borden leggen. Fruitroom erop scheppen en pannenkoeken dubbelvouwen.
Pannenkoek met bosvruchten

nagerecht
4 personen
445 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pannenkoekbeslag maken met melk en ei volgens gebruiksaanwijzing. Boter verhitten in koekenpan (doorsnede ca. 24 cm) en 4 dunne pannenkoeken bakken van beslag. Ondertussen frambozen, bramen en bessen wassen en schoonmaken. Slagroom voorzichtig door fruit scheppen. Pannenkoeken op borden leggen. Fruitroom erop scheppen en pannenkoeken dubbelvouwen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak pannenkoekmix speciaal
400 ml melk
1 ei (M)
30 g boter of margarine
150 g bramen
150 g frambozen
150 g blauwe bessen
½ bekertje geklopte slagroom




