bewaar
Provençaalse boerenomelet
Provençaalse boerenomelet
bewaar

Provençaalse boerenomelet

Alles in één pan en bakken maar: dit heerlijke gerecht van ei en groenten lust íédereen.

30 min. bereiden
63waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

traditionele olijfolie

450 g

voorgekookte aardappelschijfjes

450 g

Franse roerbakgroente

6

middelgrote eieren

2 el

halfvolle melk

1

Elstar appel

75 g

veldsla

4 el

honing-mosterddressing

Alles in één pan en bakken maar: dit heerlijke gerecht van ei en groenten lust íédereen.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Voeg de aardappelen toe en bak al omscheppend ca. 5 min. Voeg de roerbakgroenten toe en bak ca. 3 min. mee.

2

Klop de eieren los in een kom met de melk, peper en zout. Schenk het eiermengsel bij het aardappel-groentemengsel. Laat het ei op matig vuur in ca. 20 min. stollen.

3

Was de appel, snijd in vieren, verwijder het klokhuis en snijd in plakjes. Meng de appel met de veldsla en de dressing. Serveer de omelet met de salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Provençaalse boerenomelet

Alles in één pan en bakken maar: dit heerlijke gerecht van ei en groenten lust íédereen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig