Provençaalse boerenomelet
Provençaalse boerenomelet

Provençaalse boerenomelet

Alles in één pan en bakken maar: dit heerlijke gerecht van ei en groenten lust íédereen.

30 min. bereiden
63waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

traditionele olijfolie

450 g

voorgekookte aardappelschijfjes

450 g

Franse roerbakgroente

6

middelgrote eieren

2 el

halfvolle melk

1

Elstar appel

75 g

veldsla

4 el

honing-mosterddressing

Alles in één pan en bakken maar: dit heerlijke gerecht van ei en groenten lust íédereen.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Voeg de aardappelen toe en bak al omscheppend ca. 5 min. Voeg de roerbakgroenten toe en bak ca. 3 min. mee.

2

Klop de eieren los in een kom met de melk, peper en zout. Schenk het eiermengsel bij het aardappel-groentemengsel. Laat het ei op matig vuur in ca. 20 min. stollen.

3

Was de appel, snijd in vieren, verwijder het klokhuis en snijd in plakjes. Meng de appel met de veldsla en de dressing. Serveer de omelet met de salade.