Indiase kabeljauwschotel
Indiase kabeljauwschotel

Indiase kabeljauwschotel

20 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 schaaltjes

kabeljauwfilet

2 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

roerbakgroentemix

1 pak

A-partjes

1 pot

Indiase kerriesaus Korma

2 pakken

naanbrood met gedroogde tomaatjes

½ cup

gezouten marcona amandelen

Aan de slag

Kabeljauw in stukjes van 2 cm snijden. In grote braadpan olie verhitten. Groente ca. 2 minuten fruiten. Aardappelpartjes en kerriesaus toevoegen en ca. 7 minuten zachtjes koken. Vis toevoegen en afgedekt nog ca. 5 minuten zachtjes koken zonder te roeren. Intussen naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Amandelen grof hakken. Indiase schotel op smaak brengen met zout en peper en garneren met amandelen. Serveren met naanbrood.